Interreg logo

Sunovate

Over ons

Het Sunovate-project consortium vertegenwoordigt de verschillende competenties, expertises en infrastructuur die nodig zijn om de projectdoelstellingen te realiseren.

Sunovate bestaat uit de Nederlandse en Vlaamse toegepaste onderzoeksorganisaties TNO (locaties op de High Tech Campus in Eindhoven en op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen) en IMEC (locaties in Hasselt en Leuven), twee universiteiten, Universiteit Hasselt (UHasselt ) en KU Leuven, en vier bedrijven Everlam, Yparex, Glass for Glass en Soltech. Het project wordt ondersteund door het Interreg programma Vlaanderen-Nederland, de Nederlandse overheid en de provincies Noord-Brabant (NL) en Limburg (NL en VL).

Onze partners

Gebruikers- en adviesgroep

Middels de gebruikers- en adviescommissie worden (externe) bedrijven betrekken bij het Sunovate project. De volgende bedrijven nemen deel aan de commissie: Solinso, ZigZagSolar, NBArchitecten, Powering Foils, NSG-Pilkington, BIPV NL, Ceyssens Glass en Kameleon Solar.

De gebruikers- en adviescommissie wordt jaarlijks geïnformeerd over de actuele stand van zaken in het project om zo advies te kunnen geven aan projectpartners. Dit zorgt ervoor dat de project demonstratoren naadloos aansluiten op de eisen van toekomstige industriële gebruikers. Dit zal de overgang van laboratoriumschaal naar pilot- en industriële schaal vereenvoudigen en versnellen.

Interesse om deel te nemen aan de adviescommissie? Neem dan contact op met info@project-sunovate.com

SUNOVATE wordt gefinancierd door

Menu